Privacy statement Herberg de Aanleg

Inleiding

Herberg de Aanleg neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@herbergdeaanleg.nl.

Wie is Herberg de Aanleg?

Herberg de Aanleg is de vennootschap onder firma Herberg de Aanleg, kantoorhoudende te (1795 AA) De Cocksdorp aan Kikkertstraat 1, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 55630715.

Herberg de Aanleg is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Herberg de Aanleg de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt Herberg de Aanleg jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Herberg de Aanleg persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Herberg de Aanleg voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Herberg de Aanleg worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde:

Financiële administratie

Gegevens:

Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo

Grondslag:

Wettelijke verplichting

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Beheer van bestellingen

Gegevens:

NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK nummer, BTW-nummer, Klantnummer

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Afhandelen klachten

Gegevens:

NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK nummer, BTW-nummer, Klantnummer

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Facturatie

Gegevens:

NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer, Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK nummer, BTW-nummer, Klantnummer

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Verlenen van de dienst zelf

Gegevens:

NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Afhandelen klachten

Gegevens:

NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Facturatie

Gegevens:

NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden

Grondslag:

Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

CRM

Gegevens:

Naam, Gebruiksnaam, E-mailadres, Bestelgeschiedenis, Social media account, User ID, Telefoonnummer, Profielfoto

Grondslag:

Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang:

Commercieel belang

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Marketing

Doeleinde:

Nieuwsbrief

Gegevens:

Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Post/factuuradres

Grondslag:

Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang:

Commercieel belang

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Doeleinde:

Social media marketing

Gegevens:

Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media account, User ID, Post/factuuradres

Grondslag:

Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang:

Commercieel belang

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Website

Doeleinde:

Website analytics

Gegevens:

Surfgedrag

Grondslag:

Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang:

Commercieel belang

Bewaartermijn:

Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

 

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Herberg de Aanleg heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt. .

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Herberg de Aanleg over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Herberg de Aanleg. Je kunt verzoeken dat Herberg de Aanleg je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Herberg de Aanleg te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Herberg de Aanleg of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Herberg de Aanleg te verkrijgen. Herberg de Aanleg zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Herberg de Aanleg je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Herberg de Aanleg

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@herbergdeaanleg.nl. Herberg de Aanleg zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Herberg de Aanleg een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Herberg de Aanleg je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

  • Verwerkers

Het kan zijn dat Herberg de Aanleg verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Herberg de Aanleg ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Herberg de Aanleg worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Herberg de Aanleg worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Herberg de Aanleg je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@herbergdeaanleg.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Herberg de Aanleg jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@herbergdeaanleg.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beoordelingen

         Gasten geven ons een 8.5

J. de Hoog

Een heerlijke locatie en gezellige appartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een leuke, verzorgde uitstraling. De eigenaren zijn erg gastvrij en wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant bij de ‘herberg’.

Fam Somers

Deze zomer hebben wij twee weken in één van de 8-persoons familiehuizen gelogeerd. Een nieuw huis met voldoende ruimte en comfortabele bedden. Alles ziet er keurig verzorgd uit. Wij hebben meerdere keren gegeten in het naastgelegen restaurant, dat was alle keren prima verzorgd. Herberg de Aanleg biedt alles voor een ontspannen vakantie op Texel, wij komen zeker nog eens terug.

Frank Teertstra

Wij komen al jaren bij Herberg de Aanleg en het is ons nog nooit tegengevallen. We worden altijd weer vriendelijk onthaald en genieten optimaal van de prachtige omgeving en alles wat het eiland te bieden heeft. De appartementen worden goed onderhouden en hebben een gezellige inrichting. Ga zeker ook eens lunchen of dineren in het restaurant.

Debby Williams

It was our first time on Texel and we stayed in one of the family houses. It was perfect! There was plenty of room for the whole family and we were near the beach and the little town Cocksdorp with nice shops and cafes. The Aanleg restaurant was great too for lunch or dinner.

Fam Hogeterp

We hebben met 7 volwassenen uitstekend vertoeft in een zeer ruim 8 persoonsverblijf. Met name de ouderslaapkamer was ruim met goede bedden. Vloerverwarming in de hal en badkamers is luxe en aangenaam. Prettige locatie met supermarkt, bakker, snackbar en diverse restaurants op loopafstand. Het vakantiehuis was rustig en je had nauwelijks last van de kerkklok welke tegenover het huis gelegen is. Een wandeling vanaf Cocksdorp naar de vuurtoren is te doen en het strand is vanuit het huis op loopafstand.

Tanja

Das Appartement ist mit viel Liebe zum Detail modern eingerichtet und es ist alles vorhanden. Die Aufteilung ist sehr durchdacht und der Platz für 2 Personen mit Hund optimal. Hier ist es wunderbar ruhig und man hat Bäcker, Supermarkt und Restaurants gleich um die Ecke.

Imre Blok

Het verblijf in de Nieuwe Aanleg is altijd een succes! Super gastvrij. De kamer is altijd heel netjes en schoon en alles wat je nodig hebt is er en is goed! Wij komen er al meer dan tien keer, vaste prik, traditie. Heerlijk rustig in de Cocksdorp! :-) Ik geef de nieuwe aanleg een dikke tien, vijf punten uit vijf!

The Big Refs

Met 4 echtparen hielden wij onze jaarlijkse reünie in deze huiselijke omgeving. Het huis was ruim van opzet en plezierig, verzorgd ingericht. Het restaurant was een welkome extra, waar we heerlijk gebruik van hebben gemaakt.

PeVe Leekerweide

Een weekend met 8 personen in uw mooie verblijf gelogeerd. Prima huisje, lekker ruim. Alles aanwezig. Prettige omgeving met winkels en horeca op loopafstand. Zeker voor herhaling vatbaar.

Tammy Vesely

We really enjoyed our time. We had everything we needed and the house was perfectly suited to families. Absolutely no complaints!

H.Benjamins

Wij hebben met 6 volwassene en 1 kind van van 8 jaar en 1 hond van 4 jaar in 1 van de 8- persoons familiehuizen gelogeerd. Een nieuw huis met voldoende ruimte en goede bedden. Alles zag er goed uit wij hebben ook in het restaurant gegeten en dit was ook goed verzorgd. Herberg de Aanleg heeft voor ons een ontspannen vakantie verzorgd. Wij komen zeker nog eens terug. Bij het verlaten van de accomodatie had ik aangegeven iets over de zeepjes ik was toch nog iets vergeten namelijk er was 1 slaapkamer met verduister gordijnen en de andere niet dat zou dan nog aangepast moeten worden in mijn ogen was ik dit nog vergeten aan te geven. En voor de rest echt perfect.

Enitram

Heerlijke dagen gehad in landhuis A; modern, schoon, ruime tuin met fijn terras en aardige eigenaar.

L. & G. Postma

Net als vorige keer een heerlijk en ruim appartement. Een zeer plezierig verblijf.

P. van der Slik

Geweldig appartement en een gastvrije gastheer. En niet te vergeten een heerlijk ontbijt.. Een plek om terug te komen!

Peter De Groote

heel goed ingericht, centraal gelegen met in de nabijheid bakker en winkel voor alle inkopen. rustig dorp, met enig minpuntje de klok van de kerk die slapen met het raam open onmogelijk maakt !

Fam Kersten

Wij hebben eind augustus met ons hele gezin ons 30 jarig huwelijksfeest gevierd in het 8-persoons vakantie huis. Een mooi en groot huis met alles erop en eraan, rustig gelegen, uitgezonderd van de kerkklok die elk half uur slaat...........Sanitair is goed verzorgd en schoon. Een minpuntje (wat ik ook heb gemeld): het huis was erg stoffig, beetje jammer. Verder een topweekend gehad met veel plezier!!

Fam. Wagemans

Wij hebben een heerlijk lang weekend genoten in landhuis A. Ruim van opzet, grote woonkamer, grote slaapkamers met goede bedden en 2 doucheruimtes. De keuken is wellicht wat aan de kleine kant. Maar alles is aanwezig en het is goed schoon. De Cocksdorp zelf is klein, maar gezellig en voorzien van een supermarkt, bakker, fietsverhuur en enkele eettentjes.. De Vuurtoren, de duinen en het strand zijn op zo'n 3km afstand en zeker de moeite waard. In vergelijking met De Koog heb je hier meer rust en meer natuurschoon. De Koog deed mij meer aan het drukke Renesse denken. En ook onze hond heeft prima genoten. Een eiland waar de hond bijna overal welkom is.

Sjouke Strik de Vries

prima in orde. Alles was naar wens.