Restaurant

Verse en zelfgemaakte gerechten op een unieke locatie op Texel. Dat is waar restaurant de Aanleg voor staat. Geniet van onze ambachtelijk gemaakte lunch- en dinergerechten of kies voor een kopje koffie met zelfgemaakte taart. Een heerlijke plek na een wandeling of fietstocht door de prachtige omgeving. Neem plaats bij de houtkachel, buiten op ons zonnige terras of in de aangrenzende tuin.

Lunch

Van 12.00 tot 16.30 uur serveren wij onze verrassende lunchkaart met diverse verse (zelfgemaakte) soepen, salades sandwiches, uitsmijters en tosti’s. Natuurlijk bent u ook welkom voor een vers kopje koffie met zelfgemaakte (warme) appeltaart of kwarktaart of een gezellige borrel met hapjes. 

Bekijk de lunchkaart >

Diner

Vanaf 17.30 uur gaat onze keuken open voor het diner. Bij de bereiding van de gerechten maken wij waar mogelijk gebruik van pure en verse (Texelse) producten. De gerechten zijn huisgemaakt en gemaakt met dagverse groenten, bij voorkeur uit onze eigen boerderijtuin en dat proeft u! Wij hebben een gevarieerde kaart samengesteld met diverse vis-, vlees en vegetarische gerechten. Bij ieder hoofdgerecht serveren wij twee soorten groenten. 

Bekijk de dinerkaart >

Kinderen

Ook voor de kinderen is er een ‘eigen’ kaart, met traditionele kindergerechten en de mogelijkheid om mee te eten met de volwassenen in halve porties. Verder is er aangrenzend aan het restaurant een royale speelruimte en zijn er ook buiten volop speelmogelijkheden.

Bekijk de kinderkaart >

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Beoordelingen

         Gasten geven ons een 8.5

J. de Hoog

Een heerlijke locatie en gezellige appartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een leuke, verzorgde uitstraling. De eigenaren zijn erg gastvrij en wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant bij de ‘herberg’.

Fam Somers

Deze zomer hebben wij twee weken in één van de 8-persoons familiehuizen gelogeerd. Een nieuw huis met voldoende ruimte en comfortabele bedden. Alles ziet er keurig verzorgd uit. Wij hebben meerdere keren gegeten in het naastgelegen restaurant, dat was alle keren prima verzorgd. Herberg de Aanleg biedt alles voor een ontspannen vakantie op Texel, wij komen zeker nog eens terug.

Frank Teertstra

Wij komen al jaren bij Herberg de Aanleg en het is ons nog nooit tegengevallen. We worden altijd weer vriendelijk onthaald en genieten optimaal van de prachtige omgeving en alles wat het eiland te bieden heeft. De appartementen worden goed onderhouden en hebben een gezellige inrichting. Ga zeker ook eens lunchen of dineren in het restaurant.