Restaurant

Ons restaurant is dit seizoen niet geopend!
 

Beste gasten,

Ja, u leest het goed...  We hebben er voor gekozen om dit seizoen ons restaurant niet te openen en het accent op de verhuur van onze kamers en het landhuis te leggen. Ook wordt het aantal appartementen uitgebreid. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een mooi nieuw appartement in een gedeelte van het restaurant.

Ons restaurant wordt nog wel gebruikt voor het uitgebreide (biologische)ontbijt voor onze logeergasten. Ook is het nog beschikbaar voor kleinschalige feesten, partijen of condoleances.
Mocht u hier belangstelling voor hebben dan kunt u het contact opnemen via mailadres
info@herbergdeaanleg.nl of telefonisch 0222 316207

En mocht u een kamer met ontbijt willen reserveren dan bent u uiteraard ook van harte welkom!
Hiervoor kunt u op deze site terecht onder het kopje 'accommodaties' of via bovenstaand telefoonnummer of mailadres. 

Wellicht dat er in de toekomst nog andere ontwikkelingen plaatsvinden in ons restaurant. U kunt dit volgen via onze Facebook pagina!

We willen in ieder geval onze (vaste) gasten heel hartelijk danken voor het bezoek aan ons
restaurant de afgelopen jaren en de fijne postitieve reacties! 

Tot ziens!
Hartelijke groeten,
Marcel & Alinda
HERBERG DE AANLEG
 

  • slide
  • slide

Beoordelingen

         Gasten geven ons een 8.5

Aat van Winkel

Het was een heel fijne plek om een paar dagen te zijn. Smaakvol ingericht, ruim en rustig. Alleen de tv had niet zulk goed beeld, en ik miste m'n radio. Bed was heerlijk, koken ging prima.

Jaap

Mooi landhuis, goed ingericht, fijne vakantie gehad. Verbeterpunten: telefonische bereikbaarheid eigenaar, noodzaak attenderen op parkeervignet bij parkeren op openbare weg indien 2e auto die niet op parkeerterrein kan. Dit zijn kleine punten, verder uitstekende en vriendelijke service. Geniet ervan.

H Ruitenbeek

Prima appartement hebben het naar ons zin gehad. Een minpuntje de schuifdeurtjes van het keuken kastje liepen steeds uit de rails