Contact

Heeft u vragen over de accommodaties ? Neem dan gerust contact met ons op. Wist u dat u een reservering voor een appartement of landhuis ook online kunt doen?

Reserveer een accommodatie >

Herberg de Aanleg
Marcel Jansen en Alinda te Woerd
Kikkertstraat 1
1795 AA De Cocksdorp
0222 316207
info@herbergdeaanleg.nl

Overhoopt annuleren? 
> Bekijk onze annuleringsvoorwaarden

Contactformulier

 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het Privacy beleid

Hoe gaat Herberg de Aanleg om met de ontwikkelingen rondom het coronavirus?
Uiteraard hebben wij ook te maken met de maatregelen die getroffen zijn door de overheid als gevolg van het Corona virus. We volgen daarin de richtlijnen van het RIVM en de noodverordening regio Noord Holland Noord.

Dit betekent dat al onze accommodaties verhuurd kunnen worden, mits deze bezet worden door 1 huishouden en tijdens het verblijf uiteraard de algemene hygienische maatregelen in acht worden genomen.

Mocht u een accommodatie geboekt hebben voor een grotere groep dan alleen uw eigen huishouden, bieden wij de mogelijkheid aan om deze boeking met voorrang te verzetten naar een ander moment. Ook kunt u het reeds betaalde bedrag omzetten in een voucher en deze op een later moment weer voor een reservering gebruiken. 
We verzoeken u daarvoor contact met ons op te nemen.

Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen rondom het virus op de voet. Zodra er weer nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij onze gasten hierover informeren.

Update coronavirus op Texel 16/5/2020
Ook op het eiland Texel zijn maatregelen getroffen in verband met de verspreiding van het coronavirus.

Via een liveblog (VVV Texel) kunt u de meest actuele situatie volgen.
U kunt de liveblog hier bekijken.
Tevens adviseren we u voor officiële informatie over het coronavirus en gezondheidsadvies, de site van het RIVM te raadplegen.

Tenslotte kunt u met overige vragen natuurlijk ook bij ons terecht.

Beoordelingen

         Gasten geven ons een 8.5

Sharon Bloemendal

Wij hebben een heerlijke tijd gehad. Het huis was ruim en van alle gemakken voorzien. Ook de ligging is perfect. Aanrader!

Marco

Zeer schone en nette kamer. Van alle gemakken voorzien.

Nel van den Berk

Een heerlijke plek om te vertoeven, knus meubilair, roosjes op tafels, badkamer lux en alles super schoon. Ruimte voldoende zelfs met twee honden. Parkeerplaats in avond erg donker, lamp met bewegingsmelder zou prettig zijn.